Menu

Autodrom Most

Nezapomenutelná jízda..

Na místě bývalého lomu Vrbenský byl vystavěn mostecký závodní okruh. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází Centrum bezpečné jízdy Polygon Most. Autodrom zve každoročně na řadu motoristických akcí, z nichž jednoznačně nejoblíbenější jsou závody tahačů Czech Truck Prix.

Automobilová zábava pro veřejnost

Okruh si mohou vyzkoušet nejen profesionální závodníci, ale i zájemci z řad veřejnosti ve vlastním voze nebo formou taxi jízdy se zkušeným jezdcem. Ten, kdo dává přednost jízdě v terénu, si v areálu může vypůjčit čtyřkolku, motorku nebo terénní vůz a dovádět na speciální dráze. Pro malé závodníky je k dispozici dětské dopravní hřiště s pravými dopravními značkami a fungujícími semafory. A pokud si zapomenou vozidlo, v areálu je možnost jej vypůjčit spolu s potřebným ochranným vybavením. Nebo se mohou vyřádit na prolézačkách se skluzavkou.

Pro zájemce je možné absolvovat kurz bezpečné jízdy na Polygonu. Tento kurz vám pomůže se vypořádat s krizovými situacemi při silničním provozu a jak jim předcházet. Vyzkoušíte si chování automobilu při zhoršeném stavu vozovky, jako je voda, sníh či námraza, brždění a vyhýbání v kopci či zatáčce a také jak zvládnout smyk na přední i zadní nápravě. Po absolvování kurzu obdržíte certifikát.

Mimo jiné je možné areál využít i jako odpočinkové místo, je zde totiž umístěna zóna pro pořádání pikniků. A pokud chcete opravdu originální místo pro oslavu, firemní večírek či svatbu, tak už dál rozhodně nehledejte.

Pokud si chcete areál předem prohlédnout, zkuste tak učinit pomocí panoramatické fotografie či virtuální prohlídky.

Autodrom Most

Tvrzova 5, 434 01 Most
Tel.: +420 476 449 970
E-mail: info@autodrom-most.cz
Web: www.autodrom-most.cz

Dostupnost

Autem
Autobusem MHD – zastávka Most, Autodrom